Vijesti

Vijesti
18. svibnja 2012.
Dan muzeja 2012.


U povodu Međunarodnog dana muzeja kojim ujedno zaključujemo i program muzejske edukativne akcije "Voda" pozivamo vas da u petak, 18. svibnja u našem programu NOVA PUBLIKA; NOVI IZAZOVI I INSPIRACIJE na nov način otkrijete i doživite neka od najljepših djela hrvatskih slikara i kipara 19., 20. i 21. stoljeća koja čuva i izlaže MODERNA GALERIJA.
Pozivamo vas da u jednoj od najljepših plemićkih palača na Zrinjevcu uz stručna vodstva i tematske radionice otkrijete ljepotu hrvatske umjetnosti, njezinu zanimljivu povijest i uzbudljivu sadašnjost.

Izložbe
Moderna galerija, Andrije Hebranga 1
-    STALNI POSTAV
-    ALFRED PAL: SLIKARSTVO NA KRILIMA BOJE I VOSKA - otvorenje 22. 5. u 19 sati. Izložba ostaje otvorena do 24. 6. 2012.
Studio Moderne galerije "Josip Račić", Margaretska 3
-    ANTUN BABIĆ: TERAKOTE I CRTEŽI (15. 5. - 3. 6.)

Tematske likovne radionice
Studentice završne godine Nastavničkog odsjeka Akademije likovnih umjetnosti koncipirat će i realizirati likovne radionice za učenike razredne nastave. Radionice su organizirane u suradnji s OŠ "Dr. Ivan Merz" i počinju u 11:00 i 13:30 sati.

Zbog velikog interesa za likovne radionice s temom VODA, Moderna galerija će organizirati DODATNU LIKOVNU RADIONICU u subotu, 19. svibnja 2012.. Ciljani je uzrast od 5 do 15 godina, a planirano trajanje od 11:30 do 13 sati. Sudjelovanje je besplatno, a dodatne informacije dostupne na telefonskom broju 60 410 55.

Stručna vodstva
Psihijatrijska bolnica "Sveti Ivan" - 13:00 sati
Dom za starije i nemoćne osobe "Medveščak" - 17:00 sati

Besplatan ulaz
U povodu Međunarodnog dana muzeja sve su izložbe i programi MG u petak, 18. svibnja 2012. besplatni.

Nagradna igra
Svečano javno izvlačenja najs/p/retnijih sudionika edukativne akcije "Voda" u Modernoj galeriji održat će se u povodu otvaranja izložbe Alfreda Pala: Slikarstvo na krilima boje i voska u utorak, 22. svibnja u 18:45
 

You must be a registered subscriber in order to view this Article.
To learn more about becoming a subscriber, please visit our Subscriber Services page.

Povratak
Dogodila se pogreška.
Error: Unable to load the Article Details page.