Vijesti

Vijesti
Proslavili smo Međunarodni dan muzeja u Modernoj galeriji

U nedjelju, 18. svibnja 2014., u Modernog galeriji  proslavili smo Međunarodni dan muzeja. Posebno za tu prigodu, za djecu je bio organiziran program kojim smo obilježili završetak 19. muzejske edukativne akcije PRONAĐITE VEZE U MG. Milica Jurić i Marko Pavičić, iz kazališne udruge Mist, potrudili su se i izveli 'Lutku' šaljivi performans za djecu. A slaganje origamija uz Janu Bonačić, profesoricu likovne kulture bilo je jednako zanimljivo i djeci i odraslima.

Pri kraju samog programa, djeca su s velikim zanimanjem otkrivala i istraživala muzejski postav Moderne galerije prema zagonetkama koje su za njih bile pripremljene na posebnim listićima.

Cijela akcija obilježena je izvlačenjem triju dobitnika naše muzejske nagradne igre kojima ovom prilikom čestitamo i veselimo se njihovom posjetu Modernoj galeriji zajedno s njihovim prijateljima iz škole i vrtića.

Vedre i vesele slike dubrovačkog slikara Josipa Trostmanna unijele su dašak sunca i Mediterana u tmuran nedjeljni dan, a uz njih, posjetitelji su mogli uživati i u stalnom postavu Moderne galerije.

You must be a registered subscriber in order to view this Article.
To learn more about becoming a subscriber, please visit our Subscriber Services page.

Povratak
Dogodila se pogreška.
Error: Unable to load the Article Details page.