Izložba fotografija planinarskog društva Sveučilišta “Velebit”

Planinarsko društvo Sveučilišta „Velebit“ i Moderna galerija srdačno vas pozivaju na svečano otvorenje izložbe fotografija u četvrtak, 14.ožujka 2019. u Studiju Moderne galerije „Josip Račić“, Margaretska 3, Zagreb s početkom u 19 sati.

PDS Velebit kao jedno od najstarijih planinarskih društava osnovano 1950. godine iz godine u godinu potiče mlade i znatiželjne da svoje vrijeme provode u prirodi te neumorno stvara nove generacije planinara, alpinista i speleologa.
Nagrađeni prizorima prirodnih ljepota, Velebitaši fotografskim aparatima rado ovjekovječuju i prenose dio impresija do nekog novog zaljubljenika u prirodu i planine.
Izložba amaterskih fotografija plod je djelovanja sadašnjih članova društva koji nam fotografskim zapisima otkrivaju impresivne vizure iz raznih perspektiva planinskih aktivnosti.
Izložba je donatorskog karaktera te će se sav prikupljeni novac iskoristiti za otkup prostora u Radićevoj 23., sjedištu PDS Velebit-a.
Preporučeni dobrovoljni prilog je 20kn.
Izložba se može razgledati do 17. ožujka 2019.

Dođite u što većem broju bilo kao stari ili kao budući planinari, alpinisti, speleolozi i prijatelji te na taj način uveličajte ovaj događaj i podržite naš daljnji rad.

Za PDS „Velebit“
Ana Rukavina
popdsvelebit@gmail.com

Autor:

Alen Kosmat, Weisskugel, ledenjak_800x600

Autor:

Hrvoje Tomljanović - Glečer na putu za Strahlhorn, Švicarska_800x450

Autor:

Ira Topličanec - Dolomitski mozaik - odstup s Torrione Marchela, Dolomiti_800x600

Autor:

Tibor Bali, dubine dubina, Tounjčica_800x468

Autor:

Marjan Prpić_zora nad Lomskom dulibom_NP sjeverni velebit_Lomska duliba_800x533

Autor:

Tamara Kirin, Triglav sa vrha prema Kredarici- ljetna gužva