Izložba fotografija planinarskog društva Sveučilišta “Velebit”

Planinarsko društvo Sveučilišta „Velebit“ i Moderna galerija srdačno vas pozivaju na svečano otvorenje izložbe fotografija u četvrtak, 14.ožujka 2019. u Studiju Moderne galerije „Josip Račić“, Margaretska 3, Zagreb s početkom u 19 sati.

PDS Velebit kao jedno od najstarijih planinarskih društava osnovano 1950. godine iz godine u godinu potiče mlade i znatiželjne da svoje vrijeme provode u prirodi te neumorno stvara nove generacije planinara, alpinista i speleologa.
Nagrađeni prizorima prirodnih ljepota, Velebitaši fotografskim aparatima rado ovjekovječuju i prenose dio impresija do nekog novog zaljubljenika u prirodu i planine.
Izložba amaterskih fotografija plod je djelovanja sadašnjih članova društva koji nam fotografskim zapisima otkrivaju impresivne vizure iz raznih perspektiva planinskih aktivnosti.
Izložba je donatorskog karaktera te će se sav prikupljeni novac iskoristiti za otkup prostora u Radićevoj 23., sjedištu PDS Velebit-a.
Preporučeni dobrovoljni prilog je 20kn.
Izložba se može razgledati do 17. ožujka 2019.

Dođite u što većem broju bilo kao stari ili kao budući planinari, alpinisti, speleolozi i prijatelji te na taj način uveličajte ovaj događaj i podržite naš daljnji rad.

Za PDS „Velebit“
Ana Rukavina
popdsvelebit@gmail.com

Autor:

Tonko Tomelić, Pogled prema Stolu, Karavanke_800x450

Autor:

Marjan Prpić_zora nad Lomskom dulibom_NP sjeverni velebit_Lomska duliba_800x533

Autor:

Hrvoje Tomljanović - Glečer na putu za Strahlhorn, Švicarska_800x450

Autor:

Julius Zimmermann_Cez celu zem -100m_Sjeverni Velebit_Slovačka Jama_400x600

Autor:

Vanja Šiljak-Biokovo, sa vrha Sutvid, prema JI-01.2017_800x450

Autor:

Alen Kosmat, Weisskugel, ledenjak_800x600